Lej en økologisk pølsevogn

Herunder ses vejledende priser for pølsevogne med de mest populære pølsepakker og menuer. Vi er aktuelt nødsaget til at tage forbehold for prisændringer, baseret på uforudsete prisstigninger fra leverandører mm

Meddethele.dk giver dig garanti for alt, hvad man kan spise!
Alle priser hos Meddethele.dk er eksklusiv moms – idet vi er baseret på virksomhedskunder, og primært leverer B2B. Men gør du opmærksom på at du henvender dig som privatperson, oplyser vi naturligvis priser inklusiv moms.

I disse eksempler på pris for pølsevogn er inkluderet 50 enheder, som altså allerede er betalt, når vi kommer. Hvad der spises derudover, betales pr. stk. med en enhedspris som aftales i forhold til arrangementet.


Standard pakke kr. 4.900,-
Pris for leje af pølsevogn og personale, kørsel inklusiv 30 km, betjening i 2 timer og 50 enheder inkluderet.

6 varianter – med garanti for alt, hvad man kan spise!

Vi har altid rigeligt med, og servering udover de inkluderede 50 enheder afregnes efter forbrug. Kr. 4.900,-
Ekstra enheder: kr. 28,- pr. enhed


Stor pakke – udvidet sortiment kr. 5.300,-
Pris for leje af pølsevogn og personale, kørsel inklusiv 30 km, betjening i 2 timer og 50 enheder inkluderet.

9 varianter efter eget valg – med garanti for alt, hvad man kan spise af det store udvidede sortiment!

Vi har altid rigeligt med, og servering udover de inkluderede 50 enheder afregnes efter forbrug. Kr. 5.300,-
Ekstra enheder: kr. 32,- pr. enhed


Max. pakke kr. 15.500,-
Pris for leje af pølsevogn og personale, kørsel inklusiv 30 km, betjening i 2 timer og 500 enheder. Køb minimum 500 enheder, og få både leje af pølsevogn, kørsel og betjening “gratis”!


Fast natmadspris, minimum kr. 5.100,-
Pris for leje af pølsevogn og personale, kørsel inklusiv 30 km, betjening.

Kr. 3.900,- i startgebyr, derefter kr. 58,- pr. person for alt, hvad man kan spise.
Indtil 300 kuverter, derefter individuelt tilbud.


Frilandspakke kr. 5.600,-

Pris for leje af pølsevogn og personale, kørsel inklusiv 30 km, betjening i 2 timer og 50 enheder inkluderet.

8 varianter af hotdogs og pølser fremstillet af kød fra lykkelige, fritgående frilandsgrise, med 3 dyrevelfærdshjerter.

Ristede frilandsgrillpølser, store frilandsfrankfurtere, store chili/cheddar frilandsfrankfurtere. Serveret enten som pølse med brød, ristet hotdog, fransk hotdog eller kæmpe fransk. Heri indgår også vegetarpølser serveret på bakke eller som hotdog.

Vi har altid rigeligt med, og servering udover de inkluderede 50 enheder afregnes efter forbrug. Kr. 5.600,-
Ekstra enheder: kr. 33,- pr. enhed


Flæskestegssandwich kr. 38,- pr. stk

Flæskestegssandwich tilberedt af kød fra frilandsgris kan tilkøbes til alle pakker. Bestilles på antal til kr. 38,- pr. stk.

Vegetarpølser og halal kyllingepølser kr. 200,-

Vegetarpølser og halal kyllingepølser kan tilkøbes til alle pakker. Det ønskede antal bestilles for et tillæg på kr. 200,-.


Enheder
ENHEDER – det er den betegnelse vi bruger for en pølse og et brød, i alle de kombinationer der er. Pølser med brød, og alle slags hotdogs – alt betegnes som en enhed, en servering. Ligeledes en bøfsandwich, en flæskestegssandwich, det er også en enhed.

Betaling

Prisen er vigtig ved leje af pølsevogn, og hos Meddethele.dk er det altid kunden, der bestemmer, hvordan den skal være. Der er mange muligheder for pris ved leje af pølsevogn, og hos Meddethele.dk sammensætter vi prisen præcis, som kunden foretrækker. Som udgangspunkt kan vi give tilbud på afregning efter forbrug – dvs. at man kun betaler for det, der bliver spist. Meddethele.dk har rigeligt med af alting, og det der ikke bliver spist, tager vi bare med hjem igen. Det koster ikke noget. Helt uden risiko eller forpligtelse for kunden. Det bedste alternativ ved arrangementer, hvor man ikke er helt sikker på, hvor mange der kommer.

Ekstra serveringstimer kr. 280,-
Ekstra serveringspersonale kr. 480,-
Ekstra vogn inklusiv personale kr. 3.500,-

En anden mulighed er en fast pris for pølsevogn. Det fordrer, at man er ret præcis med, hvor mange gæster, der skal bespises, og hvad den enkelte gæst skal have. Så pakker vi det, der passer, og kunden kender prisen på forhånd. Det kan være maden alene, eller inklusiv drikkevarer også.

En tredje mulighed er en ad-libitum pris for pølsevogn. Her betaler man et grundgebyr, som dækker pris for pølsevogn, kørsel frem og tilbage, opstilling og klargøring ca. 1½ time før åbning, samt løn til serveringspersonalet. Og så en fast pris pr. person, som afhænger af, hvad kunden ønsker, der skal serveres.

Men vi kan gøre det på mange måder, og kunden bestemmer hvordan.

Der kan være stor forskel på, hvor meget gæsterne spiser, og hvor meget de må få. Prisen kan også variere, alt efter hvor mange timer man ønsker servering, og hvilket sortiment der ønskes.

Det er altid kunden der bestemmer, hvad der skal serveres, og hvad den samlede pris for pølsevogn skal inkludere. Der er ikke noget, der ikke kan lade sig gøre.

PRISER PÅ DRIKKEVARER:

Diverse originale sodavand 25 centiliter
kr. 10,50

 

Kildevand
kr. 9,-

Cocio
kr. 15,-

Flaskeøl
kr. 15,-

Kaffe, med rørsukker og økologisk mælk
kr. 7,-

Leje af fadølsanlæg eller fadølsbar inklusiv forbrug af kulsyre
kr. 600,-

Stor bar med 2 tappehaner inklusiv forbrug af kulsyre
kr. 780,-

Almindelig pilsner i fustage
fra kr. 725,-

Special øl i fustage
fra kr. 845,-

Café bar
kr. 650,-

MedDetHele.dk tilbyder alt i drikkevarer, heunder mulighed for leje af genanvendelige glas og kopper. Vores pølsevogne medbringer kun originale sodavand, kildevand og nauturligvis klassikeren – Cocio. Flaskeøl eller fadøl, dansk eller udenlands – helt som kunden vil have det. Desuden tilbyder MedDetHele.dk vin, kaffe, the (fra b.la. Østerlandsk Thehus), kakao og juice og mod jul naturligvis også gløgg.

Og så alt det andet, f.eks: (Spørg endelig efter flere ting. Vi samarbejder med andre flinke udlejningsfirmaer).

Høje cafeborde
kr. 70,-

Hvide klapborde
kr. 80,-

Popcornmaskine
kr. 700,-

Talerstol
kr. 300,-

Køletønde
kr. 100,-

Markedsparasol (3×3 m)
kr. 200,-

Pavillon (4×4 m)
kr. 300,-

Flag på flagstang
kr. 50,-

Inkluderet i prisen er leje af pølsevogn, kørsel 30 km, opstilling og klargøring af pølsevogn ca. 1½ time før åbning, samt efterfølgende servering i 2 timer – kr. 4.900,- Derefter faktureres efter forbrug, med kr. 28,- pr. stk. for det lille sortiment og kr. 32,- for det store, dog minimum kr. 4.900,-

Ved arrangementer for mere end 200 personer, kan det som regel betale sig med den store pakke, hvor der ikke betales for hverken leje af pølsevogn eller betjening. Det er gratis i det store arrangement, og altså en mængderabat.

Ved arrangementer over 70 personer, kommer vi altid 2 mand/søde damer og serverer. Dette er omkostningsfrit for kunden, dog faktureres der for den ekstra betjening kr. 480,- ved salg af mindre end 200 enheder. Ønskes der udvidet betjening, faktureres kr. 480,- pr. ekstra person til servering evt. ved kortere serveringstid, barservering osv.

Ved arrangementer indendørs eller i etagebygninger, kan vi ved et minimum på 80 personer tilbyde servering fra pølsediske. Dette kræver dog en del ekstra pakke- og transporttid og en ekstra mand. Derfor tillægges pris for pølsevogn kr. 900,-

Ønskes den lille charmerende Københavnervogn – veteranvognen – vores nostalgiske, autentiske maskot fra 1952 – tillægges der speciel transportudgift, idet den skal køres på speciel trailer (fejeblad). Indhent individuelt tilbud.

De nævnte eksempler er inklusiv 30 km, herefter beregnes kr. 7,- pr. kørt kilometer. Vi kører i hele Danmark. Skal vi over broen, tillægges broafgift og timeløn for køretid regnet fra broen. Men også her er vi til at tale med. Afhængig af arrangementet, sætter vi et tilbud sammen.